Fish Art

Fish Art aloitti toimintansa 1.9.1998 Pihtiputaalla. Jukka Saari perusti yrityksen valmistuttuaan Luonnontieteellisten museoiden konservaattoriksi Helsingin Yliopiston Luonnontieteellisestä Keskusmuseosta. Fish Art työllistää toistaiseksi vakinaisesti yhden henkilön.

Toiminta-ajatuksena on ollut tarjota alalle täysin uudenlaisen imagon omaava yritys, joka tarjoaa korkeatasoista luonnontieteellisen alan konservointipalvelua. Erikoisartikkelina on ollut alusta alkaen kalan konservointi ja pääasiakaskuntana yksityiset vapaa-ajan kalastajat. Muita asiakkaita ovat eri tarpeineen olleet mm. erilaiset yritykset ja yhteisöt, ravintolat, koulut, luonnontieteelliset museot ja monet muut. Suuremmat kokonaisuudet, kuten näyttelyiden ja erilaisten tilateosten suunnittelu ja toteutus, ovat tärkeä toimintamuoto. Lintujen, nisäkkäiden, matelijoiden, sammakkoeläinten, kasvien ym. konservointi on tuonut monipuolisuutta palvelutarjontaan.

Fish Art on lyhyen toimintahistoriansa aikana tullut nopeasti yhä useamman tietoisuuteen. Alussa asetetut tavoitteet eivät ole olleet liian korkealla ja tulevaisuus näyttää suotuisalta. Uusia toimintamuotoja ja visioita kehitellään jatkuvasti. Työtä tehdään jalat vankasti maassa ja tyytyväisyydellä. Pitäkää peukkuja!

Sulje ikkuna